Jak se vyrábí?

Zajímá Vás, jak vyrábíme těstoviny MyShirataki?

Tak v tom případě jste tu správně!

Postup je poměrně jednoduchý:

  1. Nejprve se v laboratoři připraví „těsto“ z glucomannanu ( vláknina z kořene Konjacu). Laboratoř používáme, abychom zajistili sterilní podmínky při výrobě
  2. „Těsto“ necháváme zhruba 2 hodiny odležet a následně hněteme a lisujeme do požadovaných tvarů
  3. Jakmile jsou těstoviny vytvarované, necháme je nabobtnat 4-6 hodin ve vodě ( přece jen je to pořád vláknina)
  4. Nakonec vodu vyměníme, těstoviny i s roztokem zabalíme a následně sterilizujeme po dobu 45 minut
  5. A toť vše, posledním detailem je lepení etikety a Myhirataki jsou připravené na cestu k Vám

A pokud Vás zajímá jak to v naší továrně vypadá, tady jsou fotky:

Tvarujeme a bobtnáme

dscn0128 dscn0141dscn0138 dscn0145

Balíme

20160419_082918 20160419_082544

Dodáváme

loading1 4

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *